Μουσείο | Περίπτερο | Ρόδος | Χάρτης

Πεταλούδες

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από την κοιλάδα με τις πεταλούδες στην Ρόδο που γεμίζουν τα δέντρα και τα βράχια.

Δείτε περισσότερα

Η κοιλάδα με τις πεταλούδες

Butterflies Restaurant

Αδιαμφισβήτητα το πιο γνωστό μέρος σε όλο το νησί της Ρόδου είναι η κοιλάδα των Πεταλούδων η οποία βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου, από την πλευρά του αεροδρομίου, κοντά στο χωριό Καλαμώνας στον Δήμο Πεταλούδων.

Κατά την περίοδο 10 Ιουνίου με 20 Σεπτεμβρίου μπορείτε να δείτε εκατομμύρια πεταλούδες που γεμίζουν τα δέντρα και τα βράχια καθώς είναι ένα θέαμα που δεν συναντάς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένας χώρος φυσικού κάλλους που δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας καθώς και ένας μικρός παράδεισος για να νιώσετε την ανεπανάληπτη εμπειρία παντρέματος φυσικού περιβάλλοντος και γαστρονομίας.
Στην αρχή της κοιλάδας των πεταλούδων και απέναντι από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας βρίσκεται η παραδοσιακή μας ταβέρνα με την ονομασία «Πεταλούδες» η οποία λειτουργεί από το 1948.

Η ταβέρνα μας είναι φημισμένη για τις εξαίσιες μακαρονάδες και για τον μοναδικό της μουσακά τα οποία ετοιμάζονται με παραδοσιακό τρόπο στον ξυλόφουρνο. Το λάδι που χρησιμοποιούμε είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής καθώς και όλα μας τα υλικά είναι πάντα φρέσκα και τοπικής προέλευσης. Εκτός από το φαγητό μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το αναψυκτικό σας σε συνδυασμό με το μοναδικό περιβάλλον της κοιλάδας των Πεταλούδων.

Στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της κοιλάδας των Πεταλούδων μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε βαλσαμωμένες πεταλούδες, όπως και διάφορα άλλα ζώα μαζί με πετρώματα και φυτά της περιοχής. Μια εκπαιδευτική αλλά και μοναδική εμπειρία για όλες τις ηλικίες η οποία σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

ΜΟΥΣΕΙΟ

Στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της κοιλάδας των Πεταλούδων μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε βαλσαμωμένες πεταλούδες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΣ

Το νησί της Ρόδου βρίσκεται στο σταυροδρόμι δυο μεγάλων θαλάσσιων διαδρομών της Μεσογείου, ανάμεσα στο Αιγαίο πέλαγος και των ακτών της Μέσης Ανατολής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Δείτε φωτογραφίες από το περίπτερό μας και γενικότερα από τον χώρο μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Η ταβέρνα μας είναι φημισμένη...
  • για τις εξαίσιες μακαρονάδες...
  • και για τον μοναδικό της μουσακά...
  • τα οποία ετοιμάζονται με παραδοσιακό τρόπο...
  • στον ξυλόφουρνο!
  • Buterflies Restaurant
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ταβέρνα
Μενού
Περίπτερο
ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η Ρόδος
Μουσείο φυσικής ιστορίας
Πεταλούδες
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχική
Επικοινωνία
Χάρτης
τηλ. +30 22410 81290
info@butterfliesrestaurant.gr
www.butterfliesrestaurant.gr | σχεδιασμός & ανάπτυξη ENTERCITY